Carnaval Infantil amb el Pot Petit

Preparats per ballar? Per cantar? Per riure? La Jana i en Pau us conviden a gaudir d’un concert on podreu veure els personatges més emblemàtics de dins El Pot Petit i cantar les seves cançons. El lleó vergonyós, els pirates, el cuc poruc, la formiga rockera,… només són alguns dels seus grans hits que podreu cantar i ballar en directe amb en Pau, la Jana i la Melmelada Band al complet!

Un espectacle on la música té un paper essencial, però on també entren en joc la part teatral i els titelles, formant una unió única i que farà gaudir petits i grans!

El 3 de març a les 17.30h obertura de portes, berenar i espectacle infantil amb Pot Petit al Pavelló de la Zona Esportiva. Entrades Exhaurides.

AVÍS PEL CARNAVAL INFANTIL!

1. TOTES LES PERSONES, majors i menors d’edat, han de ser comptabilitzades, per tal d’assegurar-nos que no superem l’aforament de l’espai i per tant tothom ha de disposar d’una entrada. EL PREU DE L’ENTRADA és de 3€ PER TOTHOM.

2. Es restringirà l’accés de cotxets, patinets, bicicletes o altres joguines i altres elements de transport  de nadons i infants a dins del recinte del pavelló. S’habilitarà un espai en el mateix recinte per deixar-los.

3. Les entrades es posen a la venda a partir del dilluns l’11 de febrer. Les llibreries que venen entrades no reservaran entrades ni per telèfon ni per correu electrònic. Les entrades es vendran fins a exhaurir-ne existències.

4. Si es venen el miler d’entrades que es posen a la venda abans del dia de l’actuació, l’organització no guardarà entrades per vendre-les el mateix dia del Carnaval Infantil. Tot i així si es venguessin totes les entrades del Carnaval Infantil informaríem a través de les Xarxes Socials i el Web del Carnaval de Terra Endins.

Per qualsevol dubte o qüestió podeu enviar-nos un missatge a info@carnavaltorello.cat.