CARNAVAL INFANTIL

La canalla de Torelló té molta sort. Un dels actes del Carnaval està pensat exclusivament per a ells, malgrat que tots celebren el carnaval a les respectives escoles i majoritàriament participen de forma activa a la rua del dissabte. Es tracta del Carnaval infantil, una festa molt concorreguda tan per canalla disfressada i amb ganes de gresca com per pares amb cara de son.

Preparats per ballar? Per cantar? Per riure? La Jana i en Pau us conviden a gaudir d’un concert on podreu veure els personatges més emblemàtics de dins El Pot Petit i cantar les seves cançons. El lleó vergonyós, els pirates, el cuc poruc, la formiga rockera,… només són alguns dels seus grans hits que podreu cantar i ballar en directe amb en Pau, la Jana i la Melmelada Band al complet!

Un espectacle on la música té un paper essencial, però on també entren en joc la part teatral i els titelles, formant una unió única i que farà gaudir petits i grans!

El 3 de març a les 17.30h obertura de portes, berenar i espectacle infantil amb Pot Petit al Pavelló de la Zona Esportiva. Entrades exhaurides.

 

Nota del Carnaval Infantil!

1. TOTES LES PERSONES, majors i menors d’edat, han de ser comptabilitzades, per tal d’assegurar-nos que no superem l’aforament de l’espai i per tant tothom ha de disposar d’una entrada. EL PREU DE L’ENTRADA és de 3€ PER TOTHOM.

2. Es restringirà l’accés de cotxets, patinets, bicicletes o altres joguines i altres elements de transport  de nadons i infants a dins del recinte del pavelló. S’habilitarà un espai en el mateix recinte per deixar-los.

3. Les entrades es posen a la venda a partir del dilluns l’11 de febrer. Les llibreries que venen entrades no reservaran entrades ni per telèfon ni per correu electrònic. Les entrades es vendran fins a exhaurir-ne existències.

4. Si es venen el miler d’entrades que es posen a la venda abans del dia de l’actuació, l’organització no guardarà entrades per vendre-les el mateix dia del Carnaval Infantil. Tot i així si es venguessin totes les entrades del Carnaval Infantil informaríem a través de les Xarxes Socials i el Web del Carnaval de Terra Endins.

Per qualsevol dubte o qüestió podeu enviar-nos un missatge a info@carnavaltorello.cat.

CARNAVAL DE LA GENT GRAN

El dijous Llarder, el mateix dia del Pullassu, el Casal de la Gent Gran de Torelló també fa la seva festa. Els més grans es preparen disfresses, les treuen de l’armari o les reutilitzen per fer un ball propi d’un Carnaval com el de Terra Endins.