CARNAVAL INFANTIL

La canalla de Torelló té molta sort. Un dels actes del Carnaval està pensat exclusivament per a ells, malgrat que tots celebren el carnaval a les respectives escoles i majoritàriament participen de forma activa a la rua del dissabte. Es tracta del Carnaval infantil, una festa molt concorreguda tan per canalla disfressada i amb ganes de gresca com per pares amb cara de son.

ELS SUPERHEROIS DE POP PER XICS, 

música, titelles i superpoders al Carnaval Infantil 2020

Aquest any al Carnaval Infantil de Terra Endins arriben els Superherois de Pop per Xics!

Els Superherois es trobaran amb un enigmÀtic personatge que els acompanyarà en la recerca de superpoders en forma de valors.

A mesura que avança l’espectacle, el nostre personatge anirà evolucionant fins a convertir-se en un Superheroi “atípic”. Els seus súpers poders són virtuts o qualitats que ell tenia amagades, de la mateixa manera que els nens i nenes (i grans) del públic, fent així un espectacle encara més participatiu!

Infants i familiars, amb attrezzo proporcionat per la banda, ajudaran als músics en aquesta tasca, fins i tot pujant a l’escenari convertint-se en estrelles del Pop per un dia!

23 de febrer · Obertura de portes a les 17.30h i inici del concert a partir de les 18h
Preu de l’entrada 3€ – berenar inclòs en el preu.
 Entrada gratuïta per a bebès.
Ben aviat us diem a on comprar-les.
L’espai disposarà de canviador i d’aparcament per a cotxets, per aquest motiu es recomana a les famílies que vinguin preparades amb portabebès.