Terra Endins Festival

Dissabte 22 de febrer 2020 TERRA ENDINS FESTIVAL
Edat mínima d’accés 16 anys

La nit del 22 al 23 de febrer, just després de la Rua el carnaval continua la festa al Terra Endins Festival. Aquest any amb ORQUESTRA DIVERSIONES, JOSÉ DE RICO, VIDA LOCA i molt més

El Terra Endins Festival disposa de tres espais muscialment diferenciats i un cartell amb una desena d’artistes que ens faran ballar fins que surti el sol.

 L’Espai WTF? tindrem el millor de la música reaggeton, comercial i tots els hits. Comptarem amb l’artista internacional Jose De Rico amb el seus hits coneguts arreu del món! L’acompanyaran Dj Cosmik, MONDJ i Edu Elizondo!

A l’Espai Acte, comptarem amb la gran banda de versions del moment de Orquestra DiVersiones, una de les bandes de versions més variades i divertides, que no deixen a ningú indiferent! Continuarem la festa amb DJCapde, i com ja és habitual es realitzarà la tan esperada Gala d’entega dels premis de la Rua del Carnaval de Terra Endins!
 
A l’Espai Carpa Electrònica, marcarà el ritme amb el millor de la música techno i tech·house de la mà de Vida Loca, Juarez, Elio Kenza, Marco Veranza, Nandu Dj!
Us esperem a tots per a cantar i ballar com mai a Terra Endins Festival – Carnaval de Torelló!! .

Més informació a www.facebook.com/terraendinsfestival

Podeu acosneguir les vostres entrades a:
bit.ly/TicketsTerraEndins2020

Inscripcions al BUS NIT fins el 19 de febrer.

El BUSNIT és un servei de transport públic per facilitar els desplaçaments dels joves en esdeveniments destacats.
Aconsegueix el teu bitllet aquí.

EL DIUMENGE 23 DE FEBRER S’AFEGEIXEN DOS TRENS EXTRES ALS HORARIS HABITUALS DEL CAP DE SETMANA, EN DIRECCIÓ L’HOSPITALET DE LLOBREGAT.

Torelló 06.27h – L’Hospitalet de Llobregat 08.13h
Torelló 07.00h – L’Hospitalet 08.53h
Podeu trobar tots el horaris a:
http://www.renfe.com/CA/viajeros/cercanias/barcelona/