REVIVIU LA PRESENTACIÓ DEL CARNAVAL 2020

Com cada any la presentació ha estat presentada per Xevi Capdevila, Edu Pujol i David Ceballos, qui també són els responsables del guió. La línia de la presentació ha sigut la dels darrers anys, en el qual els tres presentadors han de recuperar el Falatell de les mans de les autoritats municipals i portar-lo a un nou Torellonenc per tal de que encarni la figura del Rei o reina Carnestoltes. Aquest any la presentació ha estat ambientada en un hospital psiquiàtric i com sempre ha comptat amb molt d’humor i sàtira municipal.

Podeu reviure la Presentació del Carnaval 2020 a través d’aquest ENLLAÇ.

 

DOCUMENTAL QUIM CANDI i ANY CANDI

Una de les novetats d’aquest any ha sigut la projecció del documental homenatge al desaparegut Quim Sala (Candi), pastisser de professió i carnestoltes de vocació el qual va representar la figura del Rei Carnestoltes durant 19 edicions. Durant el documental parlen algunes de les persones que van col·laborar amb ell per tal de fer dissenyar els vestits, perruques i barrets que cada any estrenava, els membres de la carrossa de l’organització, encarregats de portar el rei, o de la logística que es seguia la nit de Carnaval.

L’any Candi també anirà acompanyat d’una exposició de bona part de les disfresses del Rei Candi. Aquestes disfresses es podran veure en aparadors d’establiments de Torelló.

REINA CARNESTOLTES 2020

Aquest any la reina Carnestoltes 2020 és la Montse Arqués. La torellonenca, peloquera de professió, és coneguda per haver participat com a actriu en diverses obres de teatre local. Destacar que es dóna el cas que el seu fill, Raül Serra és carrossaire i membre de la colla carrossaire i un dels dissenyadors de les carrosses d’Embaukats, colla guanyadora de la rua 2019 i per tant responsables de portar a la reina durant la rua d’enguany.